Rouwteksten broer

Het overlijden van iemand in je omgeving is altijd verdrietig. Helemaal als het om een direct familielid gaat, bijvoorbeeld een broer. Hoe ouder de overledene was, hoe beter het overlijden van die persoon te accepteren is voor de vrienden en familieleden. We zijn ons tenslotte allemaal bewust van het feit dat iedereen een keer komt te overlijden op een bepaald moment.

Wanneer iemand echter nog vrij jong was en het overlijden onverwacht kwam of het gevolg was van een nare ziekte, dan is het verdriet extra groot. De kans is groot dat je dan ook gevoelens van boosheid hebt omdat je het diegene niet gunde om op deze manier te komen te overlijden en omdat hij of zij wellicht nog een heel leven voor zich had.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten, kaarten en bloemen:

Rouwteksten broer

* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

Direct naar de rouwteksten:

De band met een broer kan erg intens zijn en dan is het overlijden van een broer een grote klap. Rouwteksten broer kunnen kunnen helpen bij de verwerking van het overlijden van een broer. Wanneer je net een broer hebt verloren, ben je vast heel verdrietig en heb je nergens zin in. Je ziet het leven heel somber in en kunt je niet voorstellen dat je daar ooit nog overheen gaat komen.

Kaartje rouwteksten broer
Kaartje rouwteksten broer

Rouwkaart teksten broer

Het is goed om te rouwen, daar moet je ook de tijd voor nemen. Rouwteksten overlijden broer zullen je niet heel vrolijk maken, maar kunnen wel steun bieden. Je kunt uit rouwteksten broer kracht halen om door te gaan. Dat zou je broer vast ook graag gewild hebben. Natuurlijk mag je heel verdrietig zijn, ook wanneer je de diverse rouwteksten broer op deze pagina doorleest zullen er een heleboel herinneringen boven komen en zullen de tranen rijkelijk vloeien.

Voorbeeld rouwteksten broer

Laat dat gewoon gebeuren, achteraf zul je blij zijn dat je jezelf de tijd en het verdriet gegund hebt zodat je weer verder kunt met je leven. Je broer zal altijd een plekje in je hart houden, vergeten doe je hem niet. Je kunt de rouwteksten overlijden broer gebruiken om in een kaartje te schrijven, bijvoorbeeld als iemand in je omgeving een broer verloren heeft. Je kunt ze ook gebruiken wanneer je een verhaal gaat vertellen tijdens de dienst of begrafenis. Of gewoon voor jezelf, tijdens het rouwproces voor je overleden broer.

Rouwkaart broer tekst voorbeelden:

 • Veel te jong, te vroeg en onterecht. Het overlijden van [naam] is verschrikkelijk onterecht! Als we iets kunnen doen zullen we altijd voor jullie klaarstaan.
 • Ik heb geen woorden voor het verschrikkelijke verlies van dit prille geluk. Ik wou dat het anders was en ik wens jullie alle sterkte kracht voor de komende periode.
 • Te laat ontving ik de rouwkaart over het overlijden van [naam] Mijn welgemeende deelneming. Ik hoop dat het een goede en waardige plechtigheid was en dat jullie op een goede manier afscheid hebben kunnen nemen.
 • Wij zijn heel verdrietig dat …. plotseling is ingeslapen. Je hebt ons in deze korte tijd zoveel gegeven. Wij zullen altijd van je blijven houden.
 • Broer zijn is alles geven
  zorgen, lijden, liefde en leven.
 • Sterkte broer,
  Vecht voor je leven,
  Ik zal er zijn voor jou,
  Zet door,
  Je komt er wel!
 • Een bloem heeft een steel nodig
  om te kunnen blijven staan.
  Juist zoals een mens
  steun nodig heeft om
  te kunnen blijven doorgaan.
 • Je lijkt verloren,
  Met al deze pijn.
  Maar je bent geboren,
  Om sterk te zijn.
 • Kijk in mijn ogen,
  En zie alles in.
  Je zal weer geloven,
  In een nieuw begin.
 • Je bent geboren om afscheid te nemen.
  Wij hadden je zoveel liefde willen geven.
  In onze harten zal je altijd blijven leven.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Verplichte velden zijn gemarkeerd *